0 Sadržaj košarice

Košarica je prazna

Dodajte proizvode

Sve narudžbe moguće je vratiti bez razloga u roku od 14 dana od dana primitka. Svi vraćeni proizvodi moraju biti u istom stanju u kakvom su primljeni, uključujući originalne oznake (još uvijek pričvršćene na proizvod), i ne smiju biti nošeni ili prani. Proizvodi zapečaćene robe, kao što je donje rublje, ne mogu se vratiti ili zamijeniti. Troškove povrata snosi kupac.

Ako želite vratiti proizvod koji ste kupili u promotivnom paketu (npr. u promociji 3 za 2, 2 za određenu cijenu itd.) morat ćete vratiti sve proizvode iz ove promocije. Prihvaćamo povrate samo za cijeli promotivni paket. Ako vratite samo nekoliko proizvoda iz promotivnog paketa, zadržavamo pravo odbiti vaš povrat. Ukoliko proizvod vraćate jer s njim nešto nije u redu (reklamacija), vratit ćemo razmjerni udio proizvoda unutar ove akcije.

Kakav je postupak povrata proizvoda?

Prijavljeni korisnici mogu vratiti proizvod iz svoje povijesti narudžbi tako da otvore narudžbu koju žele vratiti i kliknu na poveznicu "Povrat proizvoda".

Ako ste naručili kao gost, povrat možete izvršiti putem tražilice narudžbi tako da unesete svoju e-mail adresu i broj narudžbe te kliknete na poveznicu "Povrat proizvoda".

Kako nas možete kontaktirati?

E-mailom: info@dropin.si

Na telefon: +386 41 584 662

Besplatna dostava

za kupovinu iznad 70€

Brza dostava

48 sati

Bez brige

Sigurnost osigurana

041 610 444

Podrška za vas